0%

EXECUTIVE MASSAGE

Varför företagsmassage för ledningen?

Vårt Executive Massage Program (EMP) är ett kraftfullt verktyg för att skydda företagets mest värdefulla anställda som utsätts för daglig stress både under och efter arbetet. Med det följer ett högt arbete i tempo, där fokuset alltid måste infinna sig, och där till förväntas personen på samma gång prestera sitt högsta genomgående.

Många av våra toppresterande anställda sitter även ofta hela dagen, hängandes över en datorskärm eller i sin telefon, i en ständigt stramare och mer sammandragen position som gör att man tappar fokus och ork. Detta gör både att hög produktiviteten och motivation är extremt svårt att uppnå.

Studier har funnit att även en kort 15-minuters massage en gång i veckan kan minska stresssystemen

Förbättrar koncentration, motivation och effektivitet

Det har visat sig att massage kan förbättra koncentration, motivation och effektivitet. På vilket sätt? Forskare fortsätter att ständigt hitta ökande bevis på att tillståndet för våra kroppar har en direkt inverkan på våra sinnes tillstånd. Om våra kroppar är spända och trånga, är våra sinnen spända och stängda. Om vi ​​inte andas naturligt är vår hjärna i mindre stånd att koncentrera sig, tänka kreativt och förbli motiverade. Vissa studier har också funnit att massage kan hjälpa människor som lider av ångest, huvudvärk, matsmältningsstörningar, sportskador, ledvärk, fibromyalgi och smärta i ryggen.

Massage ger längre djupsömn

Massage kan hjälpa dig att sova bättre. Studier har funnit att människor som får regelbundna massage tillbringar mer tid i djup sömn, vilket är det återställande stadiet av sömncykeln. Vill du undvika att slänga och svänga och inte få tillräckligt med sömn kvällen före en stor presentation eller en dag fylld med back-to-back-möten? Prova att schemalägga en massage dagen innan, eller varför inte någon timme innan. Det hjälper dig att slappna av, lindra arbetsbelastningen, starta om ditt sinne och sova bättre, så att du är redo att ta dig nästa dag och känna dig helt uppdaterad.

Massage - Ett kraftfullt verktyg

Specialiserad massage som är individanpassad för VD eller ledningen är ett så kraftfullt verktyg för att påverka sinnet positivt genom behandling av kroppen. Den lättnad och glädjen vi känner från en massage översätter till ett laddat, uppdaterat sinne, redo att ta itu med uppgifter med positivitet och fokus. Tillsammans med dess fördelar för sinnet, fungerar massage också för att förbättra arbetsrelaterade sjukdomar enligt världskända Mayo Clinic i USA som uttrycker att dålig hållning, karpaltunnelsyndrom, huvudvärk och skivbråck kan hindras genom att transportera blod och näringsämnen till spända och skadade områden för att främja läkning.

Hälsofrids massageterapi fokuserar på att hålla musklerna smidiga och förbättra flexibiliteten - en välkommen motgift mot långa timmar vid en dator eller en stressande arbetsdag. En gladare, friskare, mer produktiv ledare är det som företag vill ha, eller hur?

Hur fungerar Executive Massage Program?

Vårt Executive Massage Program är skapat för att vara flexibelt och anpassa sig helt till personen i frågas schema, plats och behov. Men använder den senaste tekniken i kombination med vad forskning har visat ger bäst effekt när de kommer till återhämtning, minksning av stress och ökat fokus.

I det inledande skedet tar vår Executive Massage Program-ansvarige kontakt och för en dialog med kunden, eller kundens representant, för att få en överblick över behovet och sätter upp ett inledande kundanpassat program.

Där efter tilldelar vi en av våra mest erfarna medarbetare som passar in på kundbilden och ett inledande möte bokas in. Medarbetaren kan bytas ut vid behov av olika kunskaper eller tekniker för att ge bästa behandling ut ifrån rådande situation.

Utbildning

Utöver massageterapin kommer vi att lära ut olika tekniker stretch och öka övningar för att motverka effekterna av eventuellt stillasittande hela dagen. Dvs ge personen egna verktyg för att förbli koncentrerade och produktiva på jobbet nu och i framtiden. På Hälsofrid brinner vi för att hjälpa människor att optimera sina kroppar och sinnen och lämnar alltid våra kunder med användbara verktyg för långsiktiga resultat.

Vår massageterapi går hand i hand med våra andra företags wellness-program som Yoga @WORK och ergonomisk utbildning.

Fördelarna med Executive Massage Program:

 

är även bra för alla som:

  • Sitter vid sin dator långa timmar
  • Känner arbetsrelaterade värk och smärta
  • Med dålig hållning

without
https://www.halsofrid.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.halsofrid.se/
#7dc771
style2
paged
Loading posts...
/storage/content/58/171258/halsofrid.se/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
on