LEDIGA TJÄNSTER

Hälsofrid söker dig som är hängiven och serviceinriktad med en lust att förmedla hälsa och friskvård till andra på ett inspirerande sätt. Du är certifierad massör, naprapat, osteopat eller kiropraktor, samt vill arbeta på företag i Stockholm.

Som medarbetare hos Hälsofrid ser vi gärna att du arbetar hos oss som konsult (eget företag) eller som timanställd.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta minst två dagar i veckan. Som person är du socialt trevlig med ett nyfiket intresse att utveckla dina kunskaper som terapeut. Det är viktigt att alla som arbetar åt oss behöver ta ett egenansvar ute på företagen.  

Vi står för kvalité inom våra kunskapsområden och en erfarenhet både gentemot kunder och medarbetare. Vi har en uttalad ambition att hålla en mycket hög servicenivå med handplockade terapeuter med flerårig erfarenhet och brett kompetensområde.

Som massör på Hälsofrid får du tillgång till all utrustning du behöver ute på företagen. Vi tillhandahåller massagerum, massagebänk, värmemadrass, handdukar, massagemaskin, förbrukningsprodukter så som olja.

Du har ett genuint intresse för yrket och har en känsla att förstå kunden och tillhanda en riktad individuell behandling just för deras enskilda önskemål.

Det är meriterande om du är också utbildad ergonom eller PT.

Är du intresserad av att jobba med oss?

Skicka CV och personligt brev till jobb2020@halsofrid.se

Specificera gärna i CV vart du har utbildat dig till diplomerad massör, naprapat, osteopat eller kiropraktor. Har du inte dessa förkunskaper, kommer du inte kunna bli antagen för arbete hos oss.

 

without
https://www.halsofrid.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.halsofrid.se/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/storage/content/58/171258/halsofrid.se/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
on