0%

MEDICINSK MASSAGE

Medicinsk massage är en djupgående massageteknik som bearbetar alla djup muskelmassor samt benhinnor som våra certifierade massörer är experter på att arbeta med och en viktig del i vårt företagsmassage och Executive Massage Program.

I vår kropp ligger det flera muskler på varandra och för att komma åt dessa underliggande muskulatur behöver massören lägga ett hårdare tryck med en armbåge eller fingrar en längre tid. Då lossa spänningar och knutar i muskulaturen ger sig.

Utrustning
Vi arbetar även med olika verktyg som massagepistoler, Thrump mini pro och akupressurpinne för att underlätta för kunden så att smärtan inte skall blir för intensiv.

Maskinerna hjälper till att bedöva och värma upp musklerna så att massören lättare skall komma in på djupet i muskelmassan.

Vad behandlar en massör
En massör behandlar och lindrar en mängd olika åkommor. Några exempel på behandlingsbara symptom är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, förslitningsskador och stress.

Eventuella biverkningar efter behandling
Det är vanligt att man får lite ökad smärta som kan liknas vid träningsvärk efter behandlingen som håller i sig i ca 1-2 dagar. Det är långt ifrån alla som känner av det, men kan vara bra att känna till och våra naprapater brukar informera om det vid besöket.

Träna efter massagebehandling
En vanlig fråga som vi får är om man kan träna efter massagebehandlingen. Svaret är oftast ja. Det beror givetvis på vad du har sökt oss för och på vilket sätt vi har hjälpt dig. Har vi hittat en potentiell skada eller liknande så är det inte aktuellt, men har du
endast fått mjukdelsbehandling i form av massage så är det oftast helt OK att träna. För att vara helt säker, fråga din massör vad som gäller för just dig och ditt besvär.

without
https://www.halsofrid.se/wp-content/themes/hazel/
https://www.halsofrid.se/
#7dc771
style2
paged
Loading posts...
/storage/content/58/171258/halsofrid.se/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
on